• Waarom FDP Schoonmaak?

  FDP Schoonmaak is gespecialiseerd in verschillende schoonmaakdiensten voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Onze hoofddiensten zijn schoonmaken, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Buiten deze schoonmaakwerkzaamheden kunt u ons ook nog voor verschillende specialistische schoonmaakdiensten inzetten zoals brand- en roetreiniging, gladheidsbestrijding (sneeuw- en ijsruimen), waterschades, ontruimingen en meer.

  Kwaliteit en vakkundigheid

  Wij werken alleen met vakkundige schoonmaakmedewerkers die precies weten welke middelen gebruikt moeten worden voor welke oppervlakten. Hierbij bent u gegarandeerd van de beste schoonmaakmiddelen zodat u voor de volle honderd procent tevreden bent.

  Totaalpakket aan schoonmaakdiensten

  FDP Schoonmaak kunt u inschakelen voor schoonmaken, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in specialistische reiniging, waarbij u kunt denken aan brand- en roetreiniging, gladheidsbestrijding (sneeuw- en ijsruimen) en reiniging bij waterschade. Wij kunnen u dus altijd een totaalpakket aanbieden. Lees meer over onze schoonmaakdiensten.

  Waarom kiezen voor FDP Schoonmaak?

  • hoge kwaliteit en service;
  • totaalpakket aan schoonmaakdiensten;
  • zowel voor periodieke als eenmalige schoonmaakklussen in te zetten;
  • gediplomeerde en ervaren schoonmaakmedewerkers (VCA gecertificeerd).